tag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post208409550768914593..comments2023-08-08T17:03:02.601+02:00Comments on Mat med Monkis: Andebryst i appelsinsausMonkishttp://www.blogger.com/profile/08646870766808215337noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-69869807681739393762022-12-24T15:09:26.489+01:002022-12-24T15:09:26.489+01:00Jeg lager fortsatt denne på julaften hvert år.Jeg lager fortsatt denne på julaften hvert år.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-37500221992001072852014-04-13T18:33:50.440+02:002014-04-13T18:33:50.440+02:00Veldig god oppskrift. Byttet ut appelsin med anana...Veldig god oppskrift. Byttet ut appelsin med ananasjus, eller strengt tatt laget vi to sauser. Ble veldig gode begge to.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-15867464720894062992012-12-21T17:38:10.560+01:002012-12-21T17:38:10.560+01:00Blir denne på julaften i år også :-)Blir denne på julaften i år også :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-82819236020118532942012-01-27T14:53:58.370+01:002012-01-27T14:53:58.370+01:00Lager denne til noen venner i dag. Sausen var helt...Lager denne til noen venner i dag. Sausen var helt pervers god, gleder meg til å smake den etter at jeg hatt kraften oppi. Fantastisk rett:)Geirhttps://www.blogger.com/profile/12334154212086036536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-79566319705579044372011-11-19T22:04:07.349+01:002011-11-19T22:04:07.349+01:00Fantastisk god saus. Jeg doblet mengden og la oppi...Fantastisk god saus. Jeg doblet mengden og la oppi en god dose fesk rosmarin. Det ble en højdare :-)Andershttps://www.blogger.com/profile/03171736673716678852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-72159396470126147862011-03-07T21:05:50.967+01:002011-03-07T21:05:50.967+01:00Hei, ja det er kanskje litt lite saus, men den er ...Hei, ja det er kanskje litt lite saus, men den er så mektig på smak at du ikke trenger mer. Appelsinjus kan erstatte ferskpresset appelsin. Det var en god idé å jevne med maizena hvis du vil ha tykkere saus :)Monkishttps://www.blogger.com/profile/08646870766808215337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-12177658227810898012011-03-06T18:13:47.569+01:002011-03-06T18:13:47.569+01:00Jeg brukte sausoppskriften som inspirasjon, men la...Jeg brukte sausoppskriften som inspirasjon, men lagde min egen lille versjon.<br /><br />Sukker, balsamico, appelsinsagt, salt og pepper så klart, hvitløk, maizena og vann+ en klatt smør. Det ble veldig godt, men det ble en veeeldig liten porsjon saus. Skal nok lage den en annen gang, men øke mengdene litt. <br /><br />Brukte til kalkun jeg. <br /><br />elisabethskitchen.blogspot.comElisabethhttps://www.blogger.com/profile/08514516996441586767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-56325057864409733322011-01-08T10:56:44.649+01:002011-01-08T10:56:44.649+01:00Hva er:
Dødsgodt ?
Sinnsykt godt ?
Dø for en saus ...Hva er:<br />Dødsgodt ?<br />Sinnsykt godt ?<br />Dø for en saus !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-8312011261131939022010-10-23T20:58:32.498+02:002010-10-23T20:58:32.498+02:00Kjempesuksess! Nydelig saus, som lovet..
Ellers se...Kjempesuksess! Nydelig saus, som lovet..<br />Ellers serverte eg jordskokk,ferske aspargesbønner og babygulrøtter. Italiensk vin, piemonte - funket veldig fint..Unknownhttps://www.blogger.com/profile/08792510956509491796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-56605748415047979002010-03-01T15:53:20.524+01:002010-03-01T15:53:20.524+01:00Wow! Den sausen var til å dø for. Mest vellykka mi...Wow! Den sausen var til å dø for. Mest vellykka middagen på lenge.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-62506859706704775272009-11-01T18:22:11.346+01:002009-11-01T18:22:11.346+01:00Det här ser riktigt gott ut!
Och apan är ju bara ...Det här ser riktigt gott ut! <br />Och apan är ju bara så SÖT! :DElinahttp://www.upplevmat.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-85209468693879670392009-09-20T21:51:20.171+02:002009-09-20T21:51:20.171+02:00Hei Maded!
Tusen takk, det var hyggelig!Hei Maded!<br />Tusen takk, det var hyggelig!Monkishttps://www.blogger.com/profile/08646870766808215337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-73509630104419398022009-09-20T19:36:48.080+02:002009-09-20T19:36:48.080+02:00Åh älskar din blogg, den är så fin och kreative.Åh älskar din blogg, den är så fin och kreative.Madedhttp://pudel.webblogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-58272491939293140042009-02-11T14:42:00.000+01:002009-02-11T14:42:00.000+01:00fersk fersken.. hehe.... *le*........*føle seg rar...fersk fersken.. hehe.... *le*........*føle seg rar*Alinaelfhttps://www.blogger.com/profile/02888246500979417793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-48598128918798181812009-02-10T20:59:00.000+01:002009-02-10T20:59:00.000+01:00"rå". altså fersk fersken. I skiver. Jeg har søkt ..."rå". altså fersk fersken. I skiver. Jeg har søkt etter oppskriften lenge, uten å finne den, men da jeg lagde denne sausen var det nesten det samme.Monkishttps://www.blogger.com/profile/08646870766808215337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-61722378686605230382009-02-10T19:42:00.000+01:002009-02-10T19:42:00.000+01:00Jøss, var det "rå" fersken da? Eller sånn tørket t...Jøss, var det "rå" fersken da? Eller sånn tørket type?Alinaelfhttps://www.blogger.com/profile/02888246500979417793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-81492542440003884522009-02-10T18:19:00.000+01:002009-02-10T18:19:00.000+01:00Stekt kyllingbryst burde også funke, jeg var i Pra...Stekt kyllingbryst burde også funke, jeg var i Praha og hun jeg reiste med fikk en lignende saus til stekt kyllingfilet og litt fersken (!) på toppen. Det var noe helt sinnsykt godt!<BR/><BR/>10. februar 2009 18:18Monkishttps://www.blogger.com/profile/08646870766808215337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841930223511344753.post-39320547184835951632009-02-09T23:05:00.000+01:002009-02-09T23:05:00.000+01:00Dette ser dødsgodt ut!! Kan man lage dette med noe...Dette ser dødsgodt ut!! Kan man lage dette med noe annet enn andekjøtt? Kan kylling eller kalkunbryst funke bra?Alinaelfhttps://www.blogger.com/profile/02888246500979417793noreply@blogger.com