Jeg prøvde først å fange gullfiskene Fisken og Småtten, men så kom jeg på at de nok var litt for små til å mette hele meg. Derfor ble det laksefilet fra fryseboksen i stedet.

Oppskrift til to personer:
2 ss olivenolje
1 ss honning
2 ss sennep (Dijon er bra!)
1 fedd hvitløk
en skvis av en sitron
2 laksefileter/laksekoteletter
.jpg)
Lag marinade av sennep, olivenolje, honning, hvitløk og sitronsaft. La fisken marinere i en halvtimes tid (gjerne mer). Legg det hele i en ildfast form og stek i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. Server gjerne med hjemmelagde potetbåter og smørkokte sukkererter, eller andre knasende grønnsaker.

Potetbåter er lette å lage:Skjer potetene i seks båter hver, legg dem i en form og spe på med olivenolje, basilikum, salt og pepper. rør litt rundt så alt fordeler seg fint. Stekes på 200 grader i 30-40 minutter, det kommer litt an på hvor store potetbåtene er.
.jpg)
For en morsom blogg:)Kjempe fine oppskrifter!
SvarSlettTusen takk :)
SvarSlettDet kommer nye oppskrifter med ujevne mellomrom, så bare følg med!
Jeg må bare gi deg et lite tips om kjøttkaker: Hvis du tar innmaten fra loff (ikke skorpe) og gjennombløter den med melk, og blander dette inn i kjøttkakene, blir de ENDA bedre!!!! <3
SvarSletttakk for tipset, krembolle!
SvarSlettHvordan fungerer denne retten med Ørret? noen endringer som bør gjøres?
SvarSlettHei Vidar! Du kan fint følge samme oppskrift med ørretfilet eller ørretkoteletter
SvarSlett