Røren lager du på 5 minutter, og resultatet, det garanterer jeg at du vil like!

Oppskrift på hjemmelaget brownies
2 egg3 dl sukker
1,5 dl mel
2 ss bakekakao
150 g smeltet smør
1 neve grovhakke valnøtter (kan sløyfes eller erstattes med cashew)
Lag brownies på 1-2-3!
- Pisk eggedosis av egg og sukker.
- Bland i mel, kakao, smeltet smør og nøtter
- Smør en liten langpanne eller en rund springform, og hell røren oppi.
Stek på 175 grader i 20- 25 minutter.
La kaken avkjøle seg på rist, del opp i små firkanter (den skal være litt klissete inni, denne kaken går nemlig også under navnet "tung kladdkake"). Server - gjerne med vaniljeis og jordbær...
Var det noen som sa "posekake"?
![]() |
Lag eggedosis. |
![]() |
Bland i mel, kakao og smeltet smør. |
![]() |
Smaking er lov. |
![]() |
Hakk opp nøtter. |
![]() |
Avkjøl og skjær i ruter. |
5 kommentarer:
Unnskyld, men denne brownien ble værre enn knekkebrød:(
Ojsann!
Så dumt at kaken ble tørr! Hmmm, det er merkelig, jeg har laget denne kaken mange ganger og blir saftig og god hver gang.
Kan det være at du har brukt for stor form? Langpannen jeg bruker er liten, 20x30 cm. Det var kanskje ikke presisert godt nok i oppskriften.
Håper den blir bedre neste gang ;)
Hilsen Monkis
Ble utrolig gode brownies. Fin og seig konsistens, crunchy i hjørnene. Jeg la til ca 50 gram med opphakket dronningsjokolade i røren, det ble bra. Flink ape :)
Vis du lager dobbel oppskrift holder det med 4dl sukket
Elsker oppskriften Blir brukt hver gang ;)
Legg inn en kommentar