
Du trenger:
en stor kjele (gjerne jerngryte)
popcorn
1 ss olje
salt

Slå på platen på sterk varme og ha i olje og salt.
Begynn med et par popcornfrø.
Når de popper, heller du i resten av popcornene, og tar det hele av platen i et halvt minutt.
Rist litt rundt i gryten, slik at salt og olje smører seg godt rundt alle frø.

Sett gryten tilbake på platen, senk varmen litt og vent på at popcornene popper!
Rist litt av og til så ikke popcornene setter seg fast i bunn.

Tada!
PS! Hva med å prøve kanelpopcorn?
I gryten smelter du 2 ss smør, 1 ss brunt sukker og 1 ts malt kanel.
Rør rundt i et minutt, og hell det over ferdigpoppet popcorn, bland godt!

4 kommentarer:
Bra! hehe, har prøvd sukker popcorn en gang, godt men kanskje litt kvalmende mente mannen i huset. Kanskje jeg skal prøve kanelpopcorn :)
Kanel popcorn var kjempegodt! :) Takk Monkis! x
Nå fikk jeg lyst på popcorn! Digg med video også.
Monkis er den råeste personen(monkeyen) jeg vet om.
Åååh Monkis.
Etter slitt med å poppe kornene i alle herrens år, har jeg no endelig blitt en "racer" takket være deg.
Monkis, min kis, my love.
Pop till you drop!
C&J.
Legg inn en kommentar