fredag 1. januar 2010

Milkshake med min nye venn Ken Wood



Milkshake er kanskje ikke det som frister aller mest når kvikksølvet er krøpet under frysepunktet, og du har vunnet i snøballkrig. Men når du har fått en ny venn som kan diske opp de lekreste retter, blir det noe annet. I romjulen fikk jeg meg en ny bestekompis, Ken Wood heter han. En liten, arbeidsvillig Kenwood Prospero KM 262 kjøpt på supersalg for en slikk og ingenting. Tidligere var det rå muskekraft som gjaldt, nå gjør Ken jobben!

Say hello to my little friend!

I tilleggt til å elte, kutte og presse, skryter Ken av å kunne lage god milkshake. Så jeg måtte teste. Oppskriften er hentet fra den glimrende boken "Mine beste sider" av Andreas Viestad.

Oppskrift:
1 godt moden banan
1 dl melk (helst H-melk)
4 dl vaniljeis
revet sjokolade

Mos bananen, og ha banan og melk i hurtigmikseren/blenderen.
Kjør på.
Ha i isen litt etter litt og kjør til du får en tykk konsistens.
Riv kokesjokolade på toppen.
Nyt!

*plystre uskyldig*

3 kommentarer:

Helt vilt sa...

Godt nytt år til deg og dine!

Kattatrynet sa...

Heia :o) Dette er den kuleste og beste matbloggen jeg noen gang har kommet over!!! Utrolig genialt, ALT i sammen!! DENNE skal jeg følge ofte, det er sikkert p vist :o)

Ha en GLITRENDE dag... :o*

Hilsen Cat <3

Monkis sa...

Hei, det var kjekt å høre! Kult at du er født i apens år, forresten !!