tirsdag 18. september 2012

Det er ikke alltid det blir vellykket...

Jeg lager mange flere retter enn de som dukker opp på bloggen. Selvsagt. Noen ganger er middagen rett og slett for kjedelig til å blogge om, andre ganger lager jeg noe jeg har laget mange, mange ganger før. Andre ganger igjen føler jeg meg ikke fjong nok til å fotograferes når middagen skal lages i en fei...

Men så har du de gangene det ikke helt gikk som forventet. En matrett som slett ikke lignet på det bildet jeg hadde sett for meg enten i fantasien, eller i en oppskrift. I helgen som var gledet jeg meg til å lage hjemmelaget appelsingelé smakstilsatt med stjerneanis og kanel. Basert på helt vanlig frokost-appelsinjus, gelatinplater og sukker skulle jeg lage lørdagsdesserten. Mest på gefylen, uten oppskrift. Det så godt ut, det luktet godt, men smakte alt annet enn godt. Alt for lite sukker! Så det ble med  to spiseskjeer dessert den dagen. Neste gang tester jeg heller Hobbykokkens hjemmelagete bringebærgelé (som jeg egentlig skulle gjort for lenge siden...)

Hvilke innlegg kommer aldri ut på din blogg?

Dette så bedre ut enn det smakte...

2 kommentarer:

Kaspara sa...

Heisan
Ja, jeg vet godt at dere har Le Creuset-gryte, hi,hi.
Jeg vet til og med hvem dere fikk den av.
Synes du er fantastisk flink til å prøve ut ting i matveien. Det er mange bilder som aldri blir med i et blogginnlegg her også. Er de for mørke blir de alltid vraket.
Fantastisk bursdagsgave bestefar fikk forresten, ryktene går vet du.
Ha en strålende kveld begge to!
Stor klem fra Kaspara

Monkis sa...

Ja, det var svoger og svigerinnen min som kjøpte gryten, veldig bra :) Hehe, ja bra presang ja, men det er ennå litt tid før den "pakkes ut" :)