I dag fikk jeg litt hjemlengsel, da ble kyllinggryte valget:
Fant frem dette:
2 kyllingfileeter (neida, jeg drepte ikke Store Fete Tjykling)
en pose Bali kyllinggryte
3 dl fløte
3 dl vann
1 eple
1/2 paprika2 ss raspet ingefær
ca. 15 mandler, hakket
ca. 15 mandler, hakket
Når det er stekt, er det Balitid! En pose kyllinggryte, fløte og vann oppi gryten. Mange ville si seg nøgd med dette, ("det er jod et som står på pakken!!") men ikke denne karen! Mens det koker opp gjør jeg i stand de virkelige godsakene!
Raspet ingefær lukter helt herlig! Det gjør også de nydelige eplet jeg har funnet frem sammen med paprikaen, Chop, chop, chop, og oppi gryten med dem.
Noen ganger koker jeg litt ekstra ris, det gjorde jeg på mandag. Da er det bare å varme det opp igjen på et par minutter.
Som en ekstra spiss på retten hakket jeg opp litt mandler for å ha oppi. men dere kjenner meg, jeg må alltid smake litt først... Minn meg på at jeg må lage både brente og salte mandler før jul!
Da var maten ferdig! Rask middag på 20 minutter! Hadet!
4 kommentarer:
Jeg laget denne forrige fredag. Det smakte godt. Første gang jeg har brukt ingefær, det var spennende.
Hei, så hyggelig! Ingefær er veldig godt, det burde enda flere få øynene opp for :)
Hilsen Monkis
Les forresten http://matmedmonkis.blogspot.no/2013/02/slik-skreller-du-ingefr.html
Det skal jeg gjøre!
Legg inn en kommentar