Hvem er Monkis?

Monkis liker å innbille seg at han har full kontroll på bloggen, og kan diktere meg som han vil. Men nå får dere den hele og fulle sannheten!

Jeg er Jennifer Fossnes, og som sekretær for min lille venn er det meg som tar alle bildene, og skriver innleggene for Monkis. For du har vel sett hvordan han er? Det er ikke lett å taste på en PC uten fingre. Det er merkelig nok at han kan svinge seg med all verdens kjøkkenutstyr og skarpe kniver!

Monkis ble kjøpt på impuls for 10 kr på en butikk som begynner på N og slutter på ille en gang sent på 90-tallet. Lenge lå han i en skuff, men plutselig, omtrent samtidig som jeg fant ut at jeg ville samle oppskriftene mine i en blogg, våknet han til live og hevdet han var en superkokk! Han fikk forsøke seg på kjøkkenet, og jammen leverte ikke den lille krabaten! Min søster strikket kokkeklær og lue, og dermed var han ikke lenger (enda) en naken kokk, men verdens eneste bloggende tøyapekatt-kokk!

Har du henvendelser, spørsmål eller tips til hva du ønsker at Monkis skal blogge om, så send oss gjerne en mail på matmedmonkis@gmail.com eller til direkte meg på jfossnes@gmail.com.

Ingen kommentarer: