søndag 1. februar 2009

Fanklubb på Facebook!

På Facebook kan du nå melde deg inn i fanklubben min!
Sees der ;-)

10 kommentarer:

andreas sa...

buuuu. jeg bruker ikke facebook. bli her, ikke noe facebooktull.

andreas sa...

angrer på kommentaren min nå. det er sikkert ok med fanclub. jeg kommentete i affekt. koko i gjerningsøyeblikket.

stå på! post flere oppskrifter! diggggggggggger mat med monkis.

Monkis sa...

Hei! Ingen fare for at jeg slutter her for å gå over til Facebook! Jeg har bare fått meg en fanklubb, som skal gjøre enda flere kjent med bloggen... Oppskrifter kommer sånn med ujevne mellomrom, alt etter når min sekretær har tid til å poste dem. Men flere oppskrifter er underveis, ikke vær redd!

Alinaelf sa...

Jenny, jeg savner en "gadget" med liste over alle oppskrifter, eller en liste over etiketter med forskjellige typer oppskrifter. Slik at man kan lett finne igjen en oppskrift senere :)

Monkis sa...

Hei! God idé! Se på venstresiden nå, var det noe slikt du mente?

Alinaelf sa...

Ikke helt, men noe i den duren ja. Etiketter ser jeg for meg er mer "rask middag", "vennemiddag", "dessert" "marrokansk", eller noe i den duren.

Linkeliste ser jeg bare for meg at du legger en gadget med vanlig lenkeoppramsing, og legger inn direktelink til hver enkel oppskrift.


Ikke for å reklamere men for eksempel på min blogg, http://supersamling.blogspot.com/ Jeg har en liste over Photoshop-veiledninger, og en liste over etiketter. Photoshophjelp-liste er bare en lenkeliste, der jeg legger inn linkene en etter en, manuelt. Etikettliste, er det som kommer når jeg "tagger" postene. Er du med nå? :)

Monkis sa...

Ah, ja jeg skjønner. Jeg få se om jeg fikser det senere. Som du vet så brukte jeg photoshop en del tidligere (ikke fått så mye tid nå i det siste), men bra blogg du har, mange bra tips! Spørs hvor mye tid du får når du får bebis...

Monkis sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Alinaelf sa...

Ja, vi får se hvor mye tid det blir igjen til blogging... Men det blir i alle fall mer inspirasjon og bilder! Hehe. Jeg etterspør forresten DESSERTER fra monkis. Søtsjuk gravid dame her ja 8-)

pepperkverna sa...

Hei MOnkis og gratulerer med fan-club! Den er velfortjent. ER sikker på at det kommer til å bli mange medlemmer, ihvertfall har junior her i huset og hans apekatt kosedyt "Busher`n" planer om å melde seg inn! Gleder oss til nye poster. Hege