Denne salaten passer godt som en forrett, men også sammen med annen sushi, som for eksempel maki med scampi og avokado.
Oppskrift til fire personer:
- ca 400 g salmalaks
- 1,5 dl soyasaus
- 1 lime
- 2 ts wasabipulver
- ruccola
- 16 cherrytomater
- 2 avokado
- to never pinjekjerner
- 4 ss ristet sesamfrø
Server gjerne med annen suski, som deilige makiruller |
Skjær laksen i tynne skiver, og ha det i en marinade bestående av soyasaus, saften fra en halv lime og wasabipulver. La dette marinere en halvtimes tid.
Rist sesamfrø på en tørr panne.
Dander ruccola, cherrytomater delt i fire og avokado i terninger på to fat. Ha på sashimien og strø på pinjekjerner og ristet sesamfrø.
Sushi-ordbok:
Sashimi: tynne skiver rå fisk
Maki: ruller med ris, nori-tang og ulikt fyll
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar