I dag får du en enkel, sunn, smakfull og ikke minst kjapp hverdagsmiddag fra meg. Laks kan byttes ut med steinbit eller breiflabb om du vil ha en litt mer eksklusiv rett...
Til to personer trenger du:
- 300 g laksefilet skåret i terninger
- 3 gulrøtter
- 1 paprika
- 1 liten fennikel, finskåret
- 3 ss hakkede soltørkede tomater i olje
- 1 dl vann
- 2-3 ss olivenolje
- 2 ts provence-krydder
- 2 hvitløksbåter
- salt og pepper
Middag på en - to - tre:
- Kutt fisk, paprika og gulrøtter i terninger. Fennikel finskjæres i tynne skiver.
- Ha olivenolje i en ildfast form, ha i fisk, grønnsaker, krydder og vann, bland godt.
- Stek i ovnen på 220 grader i 15 minutter.
- Server med ris. Denne retten smaker ekstra godt med litt fersk basilikum på toppen.
1 kommentar:
http://matlidenskap.blogspot.no/2013/05/blomster-og-bier.html Du har blitt utfordret til å videreformidle budskapet om humledøden...
Legg inn en kommentar