onsdag 20. februar 2013

Laks med fennikel, gulrot og paprika



I dag får du en enkel, sunn, smakfull og ikke minst kjapp hverdagsmiddag fra meg. Laks kan byttes ut med steinbit eller breiflabb om du vil ha en litt mer eksklusiv rett... 


Til to personer trenger du:

  • 300 g laksefilet skåret i terninger
  • 3 gulrøtter
  • 1 paprika
  • 1 liten fennikel, finskåret
  • 3 ss hakkede soltørkede tomater i olje
  • 1 dl vann
  • 2-3 ss olivenolje
  • 2 ts provence-krydder
  • 2 hvitløksbåter
  • salt og pepper

Middag på en - to - tre:
  1. Kutt fisk, paprika og gulrøtter i terninger. Fennikel finskjæres i tynne skiver. 
  2. Ha olivenolje i en ildfast form, ha i fisk, grønnsaker, krydder og vann, bland godt. 
  3. Stek i ovnen på 220 grader i 15 minutter. 
  4. Server med ris. Denne retten smaker ekstra godt med litt fersk basilikum på toppen.




1 kommentar:

ungewaage@gmail.com sa...

http://matlidenskap.blogspot.no/2013/05/blomster-og-bier.html Du har blitt utfordret til å videreformidle budskapet om humledøden...